Προηγούμενο

Τυρί φέτα

Η φέτα είναι το πιο διαδεδομένο τυρί στην Ελλάδα. Παρασκευάζεται από φρέσκο παστεριωμένο πρόβειο και γίδινο γάλα. Έχει κρεμώδη υφή και πλούσια γεύση, με ελαφριά αλμυρή νότα. Χρησιμοποιείται σε σαλάτες, πίτσες, παξιμάδια και ως γαρνιτούρα σε πολλά ελληνικά πιάτα. Η φέτα είναι απαραίτητο συστατικό της μεσογειακής κουζίνας.

Read more

Διατροφικά στοιχεία

Διατροφικά Στοιχεία Ανά 100gr
ΑΛΑΤΙ1.36
ΕΝΕΡΓΕΙΑ kJ1493.0
ΕΝΕΡΓΕΙΑ kcal361.0
ΚΟΡΕΣΜΕΝΑ6.2
ΛΙΠΑΡΑ35.4
ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ2.4
ΣΑΚΧΑΡΑ2.2
ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ9.2
ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ2.2
601010-10.png
1kg